Αφιέρωμα της ΕΡΑ Σπορ στο retroballa.gr (Συνέντευξη-Ηχητικό απόσπασμα)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
erasport-retroballa2

Ο διαδικτυακός μας χώρος  όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, ασχολείται με το κομμάτι του Αθλητισμού παλαιοτέρων εποχών, των ρομαντικών οπως συνηθίζουμε να αναφέρουμε συχνά-πυκνά στα κείμενα μας. Χωρίς καμία οπαδική διάθεση ή με αναφορές που εντείνουν το κλίμα αντιπαραθέσεων, προσπαθούμε να φωτίσουμε γνωστές και άγνωστες πτυχές του παρελθόντος στα περισσότερα σπόρ.

Η προσπάθεια μας είναι δύσκολη καθώς οι συντελεστές του retroballa.gr είναι λίγοι στον αριθμό και το υλικό ανεξάντλητο, με συνέπεια να μην είμαστε πάντα συνεπείς στις αναρτήσεις μας, ωστόσο θα προσπαθήσουμε αυτό να αλλάξει προς το καλύτερο για τους αναγνώστες, το συντομότερο, με αναρτήσεις σε τακτικότερη βάση.

Σε αυτό το σημείο και μέσω αυτού του μηνύματος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κο. Άκη Παναγιωτόπουλο για την τιμή που μας έκανε και την ευγενή καλοσύνη του, να μας καλέσει στο στούντιο της ΕΡΑ Σπορ και στην Εκπομπή «Σφύριξα και έληξες», για να μιλήσουμε για αυτό που λέγεται ρετρό αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα το retroballa.gr. Για τον ίδιο, οι συστάσεις περιττεύουν,με σχεδόν 35 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με τον Αθλητικό χώρο άλλα και σαν αγωνιζόμενος, στα μηχανοκίνητα σπορ, δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο αντιπροσωπευτικός συνομιλητής έχοντας ζήσει τις εποχές εκείνες.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον πρόλογο του, στον οποίο μίλησε και παρουσίασε με τα καλά του λόγια και την θετική του προσέγγιση, την προσπάθεια μας αυτή, ωστόσο σας παρουσιάζουμε ένα απόσπασμα της συζήτησης που ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσα.

(Audio-Συζήτηση στο Στούντιο)

 

erasport-retroballa

 

 

 

 

Previous Article

Το retroballa.gr στον «Αστερισμό της ΕΡΑ» 09/10 (ηχητικό απόσπασμα)

Next Article

Ντιέγκο Αρμάντο ..Χατζαρόνα ( 1986 – Video )

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *